Share This

Hur lyssnar jag?

Hur lyssnar jag på en podcast via Podcast Borås på min dator?

– Välj vilken podd du vill lyssna på antingen genom att välja en podcast under fliken ”Poddarna” eller genom att välja ett avsnitt från förstasidan. När du väl är inne på avsnittet finns det en webbspelare att lyssna genom. Du kan också välja att spela podcasten i ett nytt fönster eller att ladda ner avsnittet.

Skärmavbild 2015-06-28 kl. 15.23.54

 

Hur lyssnar jag på en podcast via Podcast Borås på min mobil?

 På de allra flesta smartphones (iPhone & Android) kan du lyssna på podcasten direkt via vår hemsida på samma sätt som med din dator, men det kan vara smart att välja att spela avsnittet i ett nytt fönster. Vissa mobiler kan stänga av ljudklippet om du har autolås på din mobil.

Vi rekommenderar dock att du lyssnar på våra podcasts i apparna Podcaster (iPhone) eller Podkicker (Android). Antingen söker du på podcasten i appen eller går genom länkarna på vår hemsida.

IMG_0290